Nissan åpner for salg av den oppgraderte bestselgeren e-NV200 med 40 kWh-batteri, som øker rekkevidden til 280 km*.

 

  • e-NV200 med 40      kWh-batteri lanseres med spesiell introduksjonsmodell
  • Priser fra      262 990 kroner**
  • Stor interesse fra      aktuelle kunder

 

10.01.2018 – Nissan er allerede den bilprodusenten i verden som har laget flest elbiler, og nå følges andregenerasjon av suksessmodellen LEAF opp med nok en elbil-nyhet. Det åpnes nå for bestilling av e-NV200 med 40 kWh-batteri, som har fått hele 65 prosent lengre rekkevidde. Det betyr at ny rekkevidde er 280 km*.

 

e-NV200 er tilgjengelig både som varebil og i førsteomgang kun som sjuseters familiebil i en introduksjonsmodell kalt «Limited Edition 2.ZERO». Spesialmodellen er godt utstyrt med 6,6 kw-internlader, noe som bidrar til å redusere ladetiden vesentlig. Den er selvsagt også klargjort for hurtiglading, noe som ikke minst er en fordel da Nissan kan nyte godt av det største nettverket av hurtigladere i Norge – ChaDeMo.

 

Den nye bilen får også oppgradert navigasjonssystem og software-telematikk, ryggekamera, nøkkelfritt-system, cruise control og mye mer som standardutstyr. Bilen vil også bli tilgjengelig med tilhengerfeste med noe begrenset hengervekt. e-NV200 får også samme gode batterigaranti som på Nissan LEAF – 8 år/160.000 km.

 

Varebil-utgaven av introduksjonsmodellen e-NV200 koster 262 990 kroner** mens sjuseteren e-NV200 Evalia koster 290 090 kroner**.

 

  •  Vi opplever meget stor interesse for denne bilmodellen, og vi har stor tro på at den med 100 km lengre rekkevidde blir aktuell for enda flere kunder, sier Country Manager i Nissan Nordic’s avdeling i Norge, Anders Mamen Lund.

 

  • Som varebil var e-NV200 allerede bestselger med 24 kWh-batteri. Tilbakemeldinger fra aktuelle kunder er at rekkevidde er avgjørende om en elbil skal være interessant som varebil, og det gir vi dem nå med 65 prosent lengre rekkevidde enn tidligere. For alle barnefamilier som har et stort behov for plass, får de nå god rekkevidde på Norges desidert billigste elektriske sjuseter, sier Mamen Lund.

 

Nye e-NV200 kommer til Norge i april 2018.  

 

*Basert på kjøresyklusen NEDC. ** Priser uten frakt- og leveringsomkostninger.

Publisert av Nissan