Den komplette crossoveren: Nissan viser frem sitt omfattende modellutvalg

03.03.2015

  • Nissan Juke, Qashqai og X-Trail bekrefter Nissans lederrolle i crossover-segmentet
  • Det bredeste utvalget noensinne av motorutvalg og flere valgmuligheter for kundene
  • 5 stjerner i Euro NCAP for alle tre Nissan crossover-modeller
  • Nye Nissan Qashqai skåret flere poeng i Euro NCAPs sikkerhetstest enn noen annen familiebil i fjor
  • Nye Qashqai og Juke er fortsatt Nissans to mestselgende modeller

Nissan Juke, Qashqai og X-Trail setter nok en gang fokus på Nissans lederrolle i crossover-segmentet, og alle de tre modellene tilbyr flere valgmuligheter og mer kvalitet til kundene.

 

Den nye versjonen av Nissan Juke vises i Genève med det største antallet modellvarianter noen gang, inkludert toppmodellen Juke Nismo RS, side om side med Nissan Qashqai, som nå også leveres med DIG-T 163 hk. Qashqai har fått en rekke bransje- og mediapriser, i tillegg til pristildelinger for sikkerhet. Nye Nissan X-Trail kompletterer Nissans trio av crossovere og viser Nissans dedikasjon for å kombinere avansert og tilgjengelig teknologi med spennende design og praktiske funksjoner.

 

Nye Nissan Juke - setter nye standarder for kompakte crossovere

Nissan Juke vises i Genève med det bredeste og mest omfattende modellutvalget noen gang. Et motorutvalg som også omfatter den nye DIG-T 115 hk turboladede bensinmotoren som gir lave driftskostnader. Denne og omfattende oppgraderinger av modellen, har ført til at Juke fortsetter å være populær blant europeiske kunder og er den andre mest solgte Nissan i regionen.

 

I den sportslige enden av det nye modellutvalget finner vi Juke Nismo RS med 218 hk, den siste modellen som føyes til Nissans anerkjente Nismo-modellserie. Det er den sportligste Juke-modellen til nå, med en rekke racinginspirerte designelementer og tekniske løsninger.

 

Nye Nissan Qashqai - større valgmuligheter og flere lovord for Nissans bestselger

Nissans bestselgende modell i Europa fortsetter å sette standarden i segmentet den skapte for mer enn åtte år siden. Nye Qashqai som ble lansert i 2014, bygger på forløperens sterke sider og opplever kraftig etterspørsel fra kunder over hele verden.

 

Nøkkelen til denne suksessen har vært Qashqais avanserte sikkerhetssystemer - kombinert med nettverk av smarte sikkerhetssystemer som utgjør Nissan Safety Shield. Qashqais Safety Shield-teknologi er designet for å gi maksimal beskyttelse til både passasjerer, andre på veien og fotgjengere, og teknologien har bevist sin effektivitet i evalueringene som er utført av den uavhengige testorganisasjonen Euro NCAP. Takket være imponerende prestasjoner i alle viktige kollisjonstester, utpekte denne organisasjonen Qashqai som den sikreste familiebilen på markedet da den skåret flere poeng enn noen annen bil i testene.

 

Nye Qashqai har fått et enda bredere modellutvalget med den nye DIG-T bensinmotoren på 163 hk. Den nye 1,6 liters firesylindrede turboladede motoren oppfyller de strenge EURO6-utslippskravene og kombinerer ytelse med lavt CO2-utslipp og meget god drivstofføkonomi. Den nye motoren yter 163 hk ved 5600 o/min. og har et dreiemoment på 240 Nm mellom 2000 og 4000 o/min.

 

Nye Qashqai er produsert ved Nissans anlegg i Sunderland, Storbritannia, som har passert produksjon av to millioner biler. Dette understreker ytterligere Qashqai-modellens vedvarende suksess.

 

Ny Nissan X-Trail - tar kjøreopplevelsene til nye høyder

Nissan X-Trail ble lansert i Europa i 2014 og kombinerer Nissans anerkjente 4x4-tradisjoner med nye teknologier som er inspirert av merkets anerkjente crossover-modeller. X-Trail ha mange sterke egenskaper å by på slik som de omfattende sikkerhetsfunksjonene som koblet sammen i et nettverk utgjør Nissan Safety Shield. Den uavhengige testorganisasjonen Euro NCAP tildelte X-Trail den høyeste graden, 5 stjerner, etter tester sist oktober - et resultat som innebærer at alle tre Nissan crossover-modeller har 5 stjerner.

 

###

 

Om Nissan i Europa 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller, inkludert Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 96% av kundene som sier de anbefaler bilen vidre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan