Hat-trick i Euro NCAP - nye Nissan Pulsar er den tredje modellen fra Nissan som innen kort tid oppnår høyeste score i Euro NCAPs sikkerhetsstest

5.11.2014

  • Nye Nissan PULSAR ble tilelt fem stjerner fra den uavhengige testorganisasjonen
  • Oppnådde maksimal poengsum for beskyttelse av barnn
  • Tidligere i høst har Nissan X-Trail og Nissan Qashqai også blitt tildelt fem stjerner fra Euro NCAP

Klassifiseringen av PULSAR gir Nissan hat-trick, bare uker etter at både Nissan X-Trail og Qashqai oppnådde fem stjerner fra samme testorganisasjon.

 

I kollisjonstestrapporten fremheves imponerende styrke og god beinbeskyttelse, i tillegg til at testdukkene ble godt beskyttet mot skade selv i de mest alvorlige stolpekrasjtestene. Rapporten ga også maksimal poengsum for bilens beskyttelse av et 18-måneder gammelt barn og var fulle av lovord om fotgjengerbeskyttelsen i PULSAR. 

 

Sikkerheten er integrert i Nissan Pulsar 

Rapporten fra Euro NCAP bekrefter Nissans egne analyser, og fremhever bilens høye grad av sikkerhet for både fører og passasjerer. Sikkerhet har lenge vært en hjørnestein for Nissans filosofi innen design og utvikling, og utviklingen av avanserte passive og aktive sikkerhetssystemer gjør at merket skiller seg ut fra konkurrentene

 

Nissan Pulsar er først ute med avansert sikkerhetsteknologi i segmentet, inkludert bevegelsesdetektor.  Denne avanserte funksjonen bygger på kapasiteten av det anerkjente Around View Monitoringsystemet og gir føreren en effektiv digital co-pilot som hjelper til med å se hva som kan komme i veien under rygging av Pulsar. Andre sikkerhetssystemer som er tilgjengelig i Nissan Pulsar inkluderer nødbremsing, filskiftevarsling, blindsonevarsling og effektive LED frontlys.

 

Nissan Pulsar ble offisielt lansert under bilutstillingen i Paris og er nå i salg over hele Europa. Bilen kombinerer praktiske funksjoner, teknologi og kvalitet i en pakke som redefinerer standardene for verdi i segmentet. Den helt nye PULSAR ble utviklet med samme DNA som Nissans anerkjente og bestselgende crossover-modeller, og er spesialdesignet for å imøtekomme kravene til kjøpere i C-segmentet. Bilen er full av praktiske detaljer, inkludert den beste benplassen i sitt segment.

 

Du kan velge mellom tre motoralternativer:  110 hk, 115 hk eller 190 hk. Alle modellene er utstyrt med Stop-Start som standard, noe som bidrar til å redusere CO2-utslippene og forbedre drivstofføkonomien.

 

###

 

Om Nissan Europe 2014 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 14 500 ansatte innenfor lokalt basert design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføringsoperasjoner. I fjor produserte Nissans produksjonsanlegg i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 635 000 biler inkludert mini-MPVer, prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 97% av kundene som sier de er meget tilfredse med bilen og 95% som sier de ønsker å anbefale bilen til venner. Nissan tilbyr nå 24 ulike og innovative produkter for salg i Europa og er posisjonert til å bli det viktigste japanske merket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorgehttp://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan