• Nissan omdøper hele varebilsortimentet og staker ut ny kurs
  • De nye modellene vil bidra til bærekraftig vekst samtidig som etterspørselen etter varebiler øker i Europa
  • Ledet av nye Townstar vil det nye utvalget tilfredsstille kundenes behov

Hvalstad – I dag tar Nissan et nytt skritt i sin varebil-strategi ved å lansere en fornyet All-star-serie. For å lykkes i varebil-segmentet introduserer Nissan Interstar, Primastar og helt nye Townstar.

Nissan effektiviserer med dette sin varebil-portefølje i Europa med disse tre modellene, som gjør valget av effektive mobilitetsløsninger enklere for næringskunder.

Med NV400 oppdatert til Interstar, gjentar Nissan sin tilstedeværelse i segmentet for store varebiler. NV300 med et skarpere utseende og fornemmelse vil bli omdøpt til Primastar for et mellomstort varebil-alternativ. I tillegg blir det kompakte varebil-segmentet dekket av helt nye Townstar, som blir tilgjengelig med enten elektrisk- eller bensin-drevet motor.

"Ved å introdusere den allsidige LCV-serien, vil Nissan fortsette å støtte bedriftseiere, i dag og i årene som kommer. Med allsidige konverteringsalternativer gir det oppdaterte tilbudet en løsning på mange forretningsutfordringer. Fra den store skreddersydde Interstar-varebilen til den allsidige og praktiske Primastar i mellomstørrelse og kompakte, innovative helt nye Townstar, vi lytter til kundene våre og er forpliktet til å møte deres utviklende behov, sier Emmanuelle Serazin, varebil- og flåtesalgdirektør, Nissan Europe.

Ved å utnytte styrken og omfanget til Renault-Nissan-Mitsubishi-alliansen som en del av Nissan NEXT-transformasjonsplanen, gir den oppdaterte All-star-serien konkurransefortrinn som gjør at varebil-delen kan innfri ambisjonen om å øke tilstedeværelse i det europeiske markedet innen 2025.

"Vi prioriterer varebilporteføljen vår og utnytter alliansens styrke og ekspertise for å bidra til å oppnå bærekraftig vekst. Den helt nye Townstar gir et nytt nivå av Nissan-design og unik teknologi, som bekrefter våre evner i varebil-markedet, sier Serazin.

Etter hvert som netthandelen fortsetter å vokse, øker urbaniseringen og ulike entreprenørskap-foretak stiger i popularitet. Bedrifter må planlegge for endring av mobilitetsreguleringer og økt fokus på klimaendringer.

Som bransjeledende innen elektriske varebiler bygger Nissan på sin ekspertise og sterke arv innen elektrifisering. En elektrisk versjon av nye Townstar vil etterfølge banebrytende e-NV200, en av de første elektriske nyttekjøretøyer. Med Ariya-inspirerte designdetaljer, inkludert det ikoniske Kumiko-mønsteret i fronten og signaturlys, tilbyr Townstar en neste generasjons løsning.

Som den første europeiske modellen med den nye Nissan-logoen, byr nye Townstar på Nissans innovative designstiler og teknologi. Den kompakte varebilen, som er bygget på Alliance CMF-CD-plattformen i Maubeuge-fabrikken, representerer en helt ny æra for varebilene til Nissan.

På samme måte skiller den vesentlig oppgraderte Primastar seg ut med et skarpt og dynamisk utseende takket være den nye grillen, LED-lys og 17-tommers lettmetallfelger som tilleggsutstyr. Den drar også nytte av nytt utstr som Advanced Driving Assistance Systems (ADAS) for forbedret komfort og sikkerhet, med funksjoner blindsonevarsler,  kjørefeltvarsler, trafikkskiltgjenkjenning, adaptiv cruisekontroll og intelligent nødbremsing.

Den mellomstore varebilen Primastar får også større kraft med en serie Euro 6d-kompatible motorer. Dette sikrer at kundene får tilgang på det det siste innen lavutslipps-teknologi og den blir tilgjengelig med både manuell- eller dobbeltclutch-girkassed.

På ny bekrefter Nissans forpliktelse til å tilby de rette produktene for fremtidens virksomheter. Hver modell i den oppdaterte All-star-serien vil inneholde en bransjeledende pan-europeisk 5 års garanti for ekstra trygghet.

Ettersom varebil-markedet forventes å skifte raskt mot elektrifisering, hjelper Nissans nye oppdaterte varebil-sortiment bedrifter med å sikre driften i fremtiden.


# # #

For mer informasjon om Nissans produkter, tjenester og forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk
nissan-global.com. Du kan også følge oss på Facebook, Instagram, Twitter og LinkedIn samt se alle våre ferskeste videoer på YouTube.

Om Nissan i Europa
Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa blant ikke-europeiske bilprodusenter og har mer enn 17.000 ansatte innenfor områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Siste regnskapsår produserte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 640.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF - verdens mest populære elbil. Nissans Intelligent Mobility-visjon er konstruert for å lede Nissans produkter og teknologi med en 360-graders tilnærming til fremtidig mobilitet. Den har en kritisk forankring til hvordan bilene er motorisert, hvordan de blir kjørt og hvordan de blir integrert i samfunnet. Nissan har som overordnet mål å bli sett som det mest attraktive asiatiske bilmerket i Europa.

Nissan Nordic Europe Ltd.
er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 175 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. nissan.no/

For mer informasjon om våre produkter, tjenester og forpliktelser til fornybar mobilitet, besøk nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn samt se alle våre siste videoer på YouTube.

Mer informasjon:
Knut Arne Marcussen, Communications Manager
Tel +4792041422
KAMarcussen@nissan-europe.com

Publisert av Nissan