Nissan bekrefter Primastar etterfølger: Nissan NV300

 

17.2.2016

 

Nissan vil utvide sitt lette varebilprogram (LCV) med innføringen av en helt ny modell. Nissan NV300 er en ny mellomstor varebil som vil etterfølge Nissan Primastar. Størrelsesmessig vil den befinne seg mellom de eksisterende modellene NV200 og NV400.

 

Den helt nye NV300 kommer i salg senere i år. Det vil ytterligere styrke Nissans posisjon som en LCV-produsent med et av de bredeste utvalgene i Europa.

 

I tillegg til å tilby forbedrede og praktiske løsninger for kundene, vil NV300 være dekket av Nissans markedsledende 5 år / 160 000 km produsentengaranti. For å ytterligere imøtekomme kundenes ønsker, vil denne garantien utvides til å dekke alt Nissan originaltilbehør.

 

NV300 bruker Nissans nye globale navnepolitikk for sine varebiler. NV-merket, står for Nissan Van, og vil brukes på alle spesialbygde varebiler.

 

Philippe Guérin-Boutaud, Corporate Vice President, Nissan LCV, sier: "Den nye NV300 vil være en viktig bidragsyter til å levere Nissans ambisiøse planer om økt LCV-virksomhet i Europa".

 

###


Om Nissan i Europa
 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller. Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil med 96% av eierne som sier de anbefaler bilen videre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 185 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/ 

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

 

Publisert av Nissan