• Campingbilene er tilgjengelig i Nissan NV200, NV300 og e-NV200.
  • Romslig og komfortabelt interiør, praktisk og moderne utstyr, samt mulighet for å tilpasse med personlig touch
  • Utviklet i samarbeid med BRAM Technologies
  • «Hjemme fra hjemme»-reise for familier eller vennegjenger

 

19.9.2018 Nissans serie med lette kommersielle kjøretøy er perfekte for spennende utflukter, med ombygde campingbil-versjoner av  NV200, e-NV200 og NV300.

 

Denne trioen med allsidige og praktiske campingbiler er perfekte til tur. Alle bilene er romslige med plass til opptil fire personer, som kan nyte reisen fullt ut. Her er alle bekvemmeligheter fullstendig integrert, inkludert kokeapparat, kjøleskap, vask med rennende vann og massevis av oppbevaringsplass.

 

Om natten kan bilene forvandles til komfortable soverom, inkl. madrasser for to personer, tettsittende vindusskjermer og varme/kjølesystem. Den ekstra plassen i NV300 – som er den største av de tre – gir plass til enda en dobbelseng i det hevede taket.

 

En tilpasningskatalog gjør det mulig å konfigurere Nissan campingbilen etter personlige preferanser, f.eks. med solpaneler til lading av utstyr eller en flott markise som gir ekstra skygge. Så gjenstår det bare å velge reisemål og komme seg ut på landeveien.

 

NV300 kommer i to lengder – 4 399 mm og 5 399 mm — mens NV200 og e-NV200 bare kommer i én lengde, 4 400 mm. Alle modellene kan spesifiseres etter to forskjellige utstyrsgraderinger, Pacific og Weekender.

 

NV200 og NV300 har den dokumenterte Nissan dieselmotorteknologien – henholdsvis 1,5-liter og 1,6-liter. For dem som virkelig ønsker å kjøre i ett med miljøet, finnes den helelektriske e-NV200 campingbilen. Den drives av det mest moderne 40 kWh-batteriet, som har en offisiell kombinert syklusrekkevidde på 280 km (NEDC) og 200 km (WLTP) mellom oppladingene.

 

Emilio Portillo, adm. dir. LCV Sales og Business Development, Nissan Europe, sier: «Den nye Nissan campingbil-serien gir de eventyrlystne «et rom med utsikt» på de mest utrolige stedene i verden. Hvor så de er, ja, det er opptil dem.»

 

Nissan presenterte sine campingbiler for første gang i mai 2018 på Madrid Motor Show. De er laget i samarbeid med den spanske campingbilombygger BRAM Technologies. Andre selskaper tilbyr lignende ombygging i andre europeiske markeder.

 

Nissan er så trygg på kvaliteten til alle sine lette kommersielle kjøretøy og gir derfor en europeisk markedsledende femårig/160 000 km garanti. BRAM Technologies gir en toårig garanti på alle ombyggingselementene.

 

# # #

Publisert av Nissan