Nissan GT-R tildeles Guiness World Records tittelen for raskeste drifting


8.4.2016

 

Nissan er tildelt Guinness World Records tittelen for raskeste drifting noensinne. Rekorden ble satt med en hastighet på 304,96 km/t i 30 graders vinkel med spesialtunet Nissan GT-R modellår 2016. Masato Kawabata, den japanske «drift champion» tittelholder av  D1 Grand Prix-serien, sette ny verdensrekord å overgå topplasseringen fra tidligere rekordholder Jakub Przygoński av Polen. Driftingen fant sted som en del av et event på Fujairah International Airport, UAE.

 

###


Om Nissan i Europa
 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller. Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil med 96% av eierne som sier de anbefaler bilen videre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 185 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/ 

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan