Nissan lanserer innovativt program for lakkerte støtfangere 

 

18.2.2016

  • Forhåndslakkerte støtfangere foran og bak er nå tilgjengelig via Nissan-forhandlere 
  • Sikrer kvalitetsreparasjoner fra fabrikk på en brøkdel av tiden det tar på et verksted 
  • Finnes for syv Nissan-modeller - og 28 tilgjengelige farger

Nissan-modellene er tilgjengelig med en rekke avanserte sikkerhetsteknologier for å redusere kollisjonsfaren, inkludert Around View Monitor, blindsonevarsling og nødbremsing.

 

Men utilsiktede bulker og riper kan fortsatt forekomme, og derfor har Nissan lansert et nytt nytt program for å hjelpe kunder med å utbedre eventuell bulker og riper så raskt som mulig.

 

Programmet for lakkerte støtfangere er utviklet for å gi førerne en praktisk og effektiv metode for reparasjoner etter mindre kollisjoner. Den europeiske forsikringsbransjen sier at ca. 70 % av alle ulykker kategoriseres på denne måten.*

 

Ved å ha forhåndslakkerte støtfangere på lager kan forhandlerne garantere nøyaktig fargematch, fabrikkutførelse, levering neste dag på verkstedet og dermed bedre kundetilfredshet.

 

Programmet for lakkerte støtfangere er tilgjengelig på nåværende Nissan Juke, Qashqai og Note, samt de tidligere versjonene av disse tre bilene. Inkludert Qashqai+2 tilsvarer dette totalt syv modeller 28 ulike eksteriørfarger. Programmet dekker støtfangere foran og bak, og lakkeringsprosessen og de involverte leverandørene tilsvarer de som brukes på Nissan-fabrikkene i Europa.

 

Lanseringen etterfølger programmet for lakkerte speilhus som startet i 2012, som har blitt en suksess.

 

Vincent Wijnen, Vice President for After Sales, Nissan Europe, kommenterte: «Programmet for lakkerte støtfangere er den perfekte illustrasjonen av Nissans kjerneverdier – høy kvalitet og enestående kundeservice. Dette programmet vil gi både Nissan-eiere og forhandlerne ytterligere fordeler.»

 

*Kilde: CARE 2014 EU ulykkesstatistikk

 

###


Om Nissan i Europa
 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller. Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil med 96% av eierne som sier de anbefaler bilen videre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 185 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/ 

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan