• Eksteriøret har fått skarpere utseende, mens forbedringer av interiøret sørger for førsteklasses komfort og opplevelse
  • Mer effektiv drivlinje tilbyr ny Euro6D Full-kompatibel motor som oppfyller de siste utslippsreglene
  • Forbedret smart cockpit med nye sikkerhetsteknologier
  • 5 års / 160.000 km europeisk garanti er fortsatt standard

Nissan har nylig avduket en oppgradert versjon i serien av komersielle biler: Nye NV300 Combi.

Bilen byr på en ny Euro 6D-fullstendig drivlinje, skarpere utseende og en rekke nye teknologier gir forbedret komfort til nytte for kunden.

For å forbedre sjåførkomforten har NV300-kupeen blitt fullstendig oppdatert. Innvendige sitteplasser kan konfigureres for 5-, 6-, 8- og 9-seter, som sørger for optimal allsidighet: Den får et sammenleggbart og avtakbart sete for passasjerbenk og sammenleggbare seter. Et helt nytt dashbord med kromknapper i sateng og mørk karbonfarge gjenspeiler interiøret til en personbil. Videre er lagringsvolumet forbedret med mer enn 88 liter,  inkludert et oppbevaringsrom under passasjersetet på 54 liter.

På utsiden skiller den nye NV300 seg ut med et tøft og dynamisk utseende takket være den nye interlock-grillen - et designelement som er karakteristisk for Nissans varebil-serie, som ble introdusert på NV400 i fjor. Andre oppdateringer inkluderer nytt frontparti, forbedret med nye LED-frontlykter og en Nissan-spesifikk kjørelys signatur. En annen oppgradering er tilvalgsmuligheten med 17-tommers lettmetallfelger.

Forbedret sikkerhet og bekvemmelighet
Utover dette får NV300 nye avanserte kjøreassistentsystemer (ADAS) for forbedret sikkerhet og komfort. Avhengig av utstyrsnivå, inneholder den nye NV300 nå sikkerhetsfunksjoner som blindsonevarsler, kjørefeltdvarsling, trafikkskiltgjenkjenning, adaptiv cruise control og avstandsvarsling. Bilen har også to nye forbedrede kollisjonsputer foran passasjerene. Tilgjengelig er også tilkoblingsmuligheter, noe som gir ekstra funksjonalitet og komfort på langkjøring. Multimedia-løsninger betjenes gjennom 8-tommers NissanConnect-skjerm. NissanConnect gir førere og passasjerer infotainment og navigering med sømløs tilkobling via smarttelefon (Android Auto og Apple CarPlay).

Euro 6D fullkompatible-drivlinjer og motorer
Den nye NV300 gir enda større effekt takket være introduksjonen av tre motoriseringer med 2,0-liter dCi 110hk (MT), 150hk (MT & AT) og 170hk (AT). Alle konfigurasjoner oppfyller Europas siste Euro 6D fullkompatibel utslippsstandarder. Den nye modellen har også en turbolader med variabel geometri, som oppnår større effekt fra 110 til 170 hk og et økt dreiemoment opp til 380 Nm.

Dmitry Busurkin, konsernsjef og LCV-daglig leder for Nissan Europe, uttaler: "NV300 var allerede en allsidig kombi for store familier og profesjonelle innen persontransport.

Nye Nissan NV300 er en smart og komfortabel personbil med den oppgraderte mellomstore varebilen som gir mer plass og bekvemmelighet for kundene.

Forbedringene vi har gjort, gjør det ikke bare hyggeligere å kjøre, men også tryggere, takket være forbedret kjøreassistent-teknologi.

Som alle Nissan varebiler leveres oppgraderte NV300 med 5-år/160 000 km paneuropeisk garanti, som gir eierne trygghet og pålitelig service hvis og når de trenger det. "

Den nye NV300 Combi kommer i salg over hele Europa fra [mai 2021]. For mer informasjon, besøk Nissan-nettstedet, og følg med på flere spennende kunngjøringer de neste månedene.

 

# # #

For å lære mer om Nissan NV300 og andre Nissan-produkter, besøk: https://www.nissan-europe.com.

Om Nissan Motor Co., Ltd.
Nissan er en global full-sortiments bilprodusent som selger mer enn 60 modeller under merkene Nissan, INFINITI og Datsun. I regnskapsåret 2018 solgte selskapet 5,52 millioner biler globalt, og genererte en omsetning på 11,6 billioner yen. Nissans globale hovedkvarter i Yokohama, Japan, administrerer virksomheten i seks regioner: Asia og Oseania; Afrika, Midtøsten og India; Kina; Europa; Latin-Amerika; og Nord-Amerika. Nissan har vært i en partnerskaps-allianse med den franske produsenten Renault siden 1999 og kjøpte en eierandel på 34% i Mitsubishi Motors i 2016. Alliansen Renault-Nissan-Mitsubishi solgte 10,76 millioner biler samlet i kalenderåret 2018.

Om Nissan i Europa
Nissan har en av de mest omfattende europeiske tilstedeværelseene til alle utenlandske produsenter, og sysselsetter mer enn 16 000 ansatte på kontinentet fordelt på design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk, salg og markedsføring. I 2019 produserte Nissan-fabrikker i Storbritannia, Spania og Russland ca. 465 000 biler inkludert prisvinnende crossovere, kommersielle kjøretøyer og Nissan LEAF. Med en målsetting om null utslipp og null omkomne på veien, leder Nissan an i feltet med sin visjon om intelligent mobilitet. Denne 360-graders tilnærmingen til fremtidig mobilitet er skapt for å lede Nissans produkter og teknologi og er dypt forankret i selskapets beslutninger om hvordan biler drives, kjøres og interegreres inn i samfunnet.

Om Nissan Nordic Europe Oy
Nissan Nordic Europe Oy er et import- og markedsføringsselskap som opererer for Nissan i Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet syselsetter rundt 175 ansatte og hovedkvarteret er basert i Espoo, Finland.

For mer informasjon om våre produkter, tjenester og forpliktelse til bærekraftig mobilitet, kan du besøke nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagram, Twitter og LinkedIn og i tillegg se alle våre siste videoer på YouTube

Publisert av Nissan