Nissan Qashqai er kåret til «Best Small SUV» i «What Car?» for tredje år på rad

 

14.1.2016

  • Nissan Qashqai scorer hat-trick som What Car?'s «Best Small SUV» for tredje år på rad 
  • Qashqai ble berømmet for imponerende raffinement og praktiske funksjoner

For tredje år på rad har Nissan Qashqai blitt kåret til Best Small SUV i det prestisjefylte What Car? bilmagasinet.

 

Under den årlige seremonien i London ble Qashqai kåret til både «Best Buy» i prisklassen £15.000 - £25.000, og vinner av «Small SUV»-kategorien blant 16 ulike modeller.

 

What Car? valgte Qashqai 1,5dCi 110 n-tec til vinner og dommerne lovpriste bilens effektivitet og drivstofføkonomi, raffinerte dieselmotor, hjuloppheng og interiørkvalitet, samt gode utstyrsnivåer.

 

Jim Holder, Editorial Director for Haymarket, som publiserer What Car?, sa: «Qashqai scorer hat-trick med nok en seier i denne tøffe kategorien. Til tross for sterk konkurranse innehar denne SUV-en fra Sunderland alle de nødvendige vinnerkvalitetene.

 

Ikke bare er den én av de mest drivstofføkonomiske og minst forurensende bilene i denne kategorien, men den har også et interiør av høy kvalitet  som holder vind-, motor- og veistøy på et lavt nivå.

 

Meget praktiske funksjoner, et chassis som er godt egnet for britiske veier og imponerende motorer er toppen av kransekaka.»

 

James Wright, Managing Director, Nissan Motor GB, sa: «Vi er stolte over at Qashqai har klart det nok en gang. Den har også vunnet prisen for beste bilkjøp, noe som har gjort Nissan Qashqai til den mestselgende crossoveren i Storbritannia.»

 

Dette er en suksesshistorie for Nissan der den nye Qashqai i september 2015 ble den britiskbygde bilen som på kortest tid har nådd 500 000 produserte biler. Siden produksjonen startet i 2014 har det blitt produsert en ny Qashqai hvert 62. sekund, eller 58 enheter i timen, på Sunderland-anlegget.  

 

Qashqais imponerende kvalitet, styling og teknologi fortsetter å gjøre denne modellen til den mestselgende crossoveren i Europa.

 

###


Om Nissan i Europa
 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller. Nissan LEAF er verdens mest solgte elbil med 96% av eierne som sier de anbefaler bilen videre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 185 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/ 

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan