Nissan Safety Shield-teknologi mottar prestisjefylt pris

  • Et kjent britisk tidsskrift har tildelt «Safety Award» til Nissan for sin Safety Shield sikkerhetspakke
  • Juryen anerkjenner Nissans innsats for å utvikle sikkerhetssystemer i serieproduserte biler
  • Teknologien er for tiden tilgjengelig på Nissan Note, Juke, Qashqai og kommende Nissan X-Trail og Nissan Pulsar.

 

Nissans Safety Shield-teknologier har vunnet prisen innen kategorien «Safety Award» i det årlige Auto Express awards i London, Storbritannia. Dommerne fra Storbritannias største ukentlige motorblad poengterte den omfattende beskyttelsen fra Nissans Safety Shield-teknologier, og kommenterte at dette har gitt økte sikkerhetsstandarder til massemarkedet.

 

Nissans nyskapende Safety Shield - tilgjengelig på Nissan Note, Juke, Qashqai, X-Trail og den kommende Nissan Pulsar - består av opptil syv avanserte teknologier for å unngå ulykker og gi bedre beskyttelse til kjøperne, slik som f.eks. førervarsel, trafikkskiltgjenkjenning, nødbremsing, filskiftevarsel, blindsonevarsel, bevegelsessensor og fjernlysassistanse.

 

Under priutdelingen i London, sa Steve Fowler, sjefsredaktør hos Auto Express, følgende: «Nissans Safety Shield-teknologier gir en ekstra trygghet for dagens bilkjøpere. Funksjoner som tidligere var forbeholdt mye dyrere biler er nå tilgjengelig på en rekke rimeligere biler. Dette er mulig med litt smart tenking og tekniske finesser.»

 

I tillegg til prisen for Nissans Safety Shield-teknologi, ble også den helt nye Nissan Qashqai prisbelønnet i kategorien «Best crossover» for bilens kvalitet, avanserte teknologi og sikkerhetsfunksjoner.

 

Andy Palmer, Nissans visepresident, sa følgende: «Nissan har i mange år overført funksjoner fra luksusbiler til massemarkedet. Vi mener at dette er spesielt viktig innen sikkerhet, og setter stor pris på at vår innsats anerkjennes av Auto Express. Safety Shield er et viktig steg mot Nissans ambisjon om null ulykker i biler ved hjelp av teknologi.»

 

###

Om Nissan Europe 2014 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 14 500 ansatte innenfor lokalt basert design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføringsoperasjoner. I fjor produserte Nissans produksjonsanlegg i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 635 000 biler inkludert mini-MPVer, prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 97% av kundene som sier de er meget tilfredse med bilen og 95% som sier de ønsker å anbefale bilen til venner. Nissan tilbyr nå 24 ulike og innovative produkter for salg i Europa og er posisjonert til å bli det viktigste japanske merket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorgehttp://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan