Fra og med 6. juni setter Nissan ned prisen på den populære Nissan Ariya. De nye prisene innebærer en prisreduksjon mellom 41 000 og 63 000 kroner, med en ny startpris på innstegsmodellen Ariya Engage 63 kWt fra 379 800 kroner. Norske kunder velger i stor grad Ariya 87 kWt med Nissans avanserte firehjulstrekksystem, e-4ORCE, som går ned hele 63 000 kroner i pris og vil nå koste fra 487 700 kroner.

Hvalstad – Nissan Ariya ble første gang vist i Norge våren 2021, og i september samme år åpnet salget for denne populære og Norgesvennlige modellen som første land etter hjemmemarkedet Japan. Det var stor interesse fra både forhandlere, kunder og media, og mange signerte kontrakt umiddelbart, samt i månedene fremover. Kunder fremhever spesielt design, kvalitetsopplevelse, romslig interiør og kjøregleden til Nissan Ariya som dens fremste fortrinn - samt rekkevidden på inntil 536 km og ikke minst at bilen er veldig stille og komfortabel.

«Vi har fått en forbedret leveringssituasjon og er glade for å kunne redusere prisene på Ariya, slik at flere nå kan få mulighet til å vurdere denne flotte familie-elbilen. Vi håper og tror at våre nye og svært konkurransedyktige priser vil slå godt an i markedet», sier Anders Mamen-Lund, Country Manager i Nissan Nordic Europe, Norge.

Startprisen reduseres med 41 000 på innstegmodellen Ariya Engage 63 kWt som vil koste fra 379 800 kr. Utstyrsversjonen med noe mer utstyr, Advance 63 kWt, vil starte fra 418 300 kr. Ariya Advance med 87 kWh batteripakke og firehjulstrekk, e-4ORCE, starter fra 487 700 kr.

De nye prisene innebærer en prisreduksjon fra 41 000 opptil 63 000 kr avhengig av utstyrsmodell.

Nylig har Nissan også lansert en topputstyrt versjon som heter Evolve+ med høyere fokus på prestasjoner. Denne har 388 hk, gjør 0-100 km/t på 5,1 sekunder og har en WLTP rekkevidde på 498 km. Prisen på denne er 585 400 kr med alt utstyr.

Leveringssituasjonen er forbedret og de fleste utstyrsmodeller finnes tilgjengelig for rask levering før sommeren. Skal man skreddersy en bestilling fra fabrikk, må man imidlertid beregne noe leveringstid. Vi anbefaler kunder å kontakte sin nærmerste forhandler for mer informasjon.

*Alle priser er oppgitt uten leveringsomkostninger. Det kommer i tillegg og varierer noe avhengig av sted - priser fra 9.900,-

# # #

Om Nissan AMIEO (Africa, Middle East, India, Europe & Oceania)
Nissan jobber mot å klare bærekraftsmål og ønsker å bidra til en renere & tryggere verden.

Bærekraft er kjernen i Nissans langsiktige visjon, Ambition 2030. Som svar på kritiske miljø-, samfunns- og kundebehov, har denne strategien som mål å levere elektrifiserte modeller og teknologisk innovasjon i viktige markeder globalt. Ambition 2030 støtter Nissans mål som er å være karbonnøytral gjennom hele livssyklusen til produktene og produksjon innen 2050. Nissan AMIEO-regionen, med EV36Zero i sentrum, er en sterk bidragsyter til å akselerere overgangen til en elektrifisert fremtid.

For mer informasjon om Nissan's produkter, ytelser and forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn og se alle våre seneste videoer på YouTube.

Kontakt
Stian Thrane
Kommunikasjonssjef, Nissan Nordic Europe – Norge
E-post: sthrane@nissan-europe.com

Marina Maneas Bakkum
Kommunikasjonsdirektør, Nissan Nordic Europe (Norden & Baltikum)
E-post: mmaneasbakkum@nissan-europe.com  

Publisert av Nissan