Nissan strammer grepet innen crossover-segmentet med den helt nye X-Trail med meget konkurransedyktige priser 

 

 

  • Den helt nydesignede X-Trail er basert på Nissans 4x4-erfaring
  • Modig design og intelligent innpakning med forbedrede off-road egenskaper
  • Alternativ som syvseter med fleksibelt interiør
  • Segmentets beste benplass for baksetepassasjerer
  • Unik andre seterad som kan skyves og nedfelles
  • Nissan Safety Shield med enda flere sikkerhetsfunksjoner
  • Alternativer med to- og firehjulsdrift
  • Ny Nissan Xtronic automatgirkasse i kombinasjon med tohjulsdrift
  • Ny 130 hk dCi-motor gir lavere utslipp og bedre drivstofforbruk
  • CO2-utslipp fra 129 g
  • Startpris i Norge fra 312.900,- (inkl. 8.900,- i leveringsomkostninger)
  • Lansering i Norge i august

 

Nissan bekrefter sin ledende posisjon innen crossover-segmentet med lanseringen av den helt nye X-Trail. Med en helt ny design følger X-Trail i sporene etter de nydesignede Qashqai og Juke i Nissans crossover-familie, og bringer ny teknologi, stil og klasseledende praktiske funksjoner. Den nye X-Trail ble først vist fram for offentligheten på bilutstillingen i Frankfurt i fjor høst, og markerer starten på et nytt og spennende kapittel for modellen. 

 

OVERSIKT 

 

Den nye X-Trail kombinerer Nissans anerkjente 4x4-erfaring med nye ideer og teknologi som er inspirert av merkets banebrytende crossover-modeller.

 

Konstruert på den nye fellesutviklede plattformen (Renault-Nissan alliansens «Common Module Family»), er nye X-Trail akkurat like tøff og fullendt som forrige generasjon, men med høyere grad av crossover-stil, spennende design, innovativ teknologi, bedre komfort og flere praktiske funksjoner.

 

Nissans ønske om å gjøre nye X-Trail til det mest omfattende tilbudet innen C-SUV-segmentet er drivkraften bak bilens nye og tøffe design. Nye X-Trail passer perfekt inn i Nissan-merkets visjon om moderne crossover styling med et helt nytt og flott utseende som definerer det siste innen Nissan-design.

 

Den elegante, men allikevel sporty profilen integrerer også helt nye designfunksjoner og -detaljer, inkludert nye, tøffe hovedlys som er tilgjengelig med LED som standard på toppmodellene samt en ny, karakteristisk LED-signaturstripe som gjør bilen lett gjenkjennelig på kveldstid. Andre detaljer inkluderer en elektrisk styrt bakluke og et panoramatak.

 

Innvendig tilbyr nye X-Trail et nytt miljø for passasjerene. Bilen, som har materialer i topp kvalitet, kan fås som sjuseter og kupeen har da en såkalt «teateraktig» seteløsning som sørger for at alle passasjerene har utsikt. X-Trail har også siste generasjon NissanConnect-system med smarttelefonintegrering og en rekke nyheter, inkludert integrerte apper som forbedrer den tilkoblede kjøreopplevelsen.

 

Med en kraftig, men allikevel økonomisk 130 hk dCi-motor leverer nye X-Trail en optimal drivstofføkonomi ved alle hastigheter. Bilen er tilgjengelig med både to- og firehjulsdrift, der sistnevnte har Nissans nyeste generasjon ALL MODE 4x4 system. Sammen med Nissans nye Chassis Control-system og Nissan Safety Shield, leverer drivlinjen til nye X-Trail et omfattende nettverk av sikkerhets- og komfortfunksjoner som gjør kjøreopplevelsen enda bedre.

 

Nye X-Trail vil spille en betydelig rolle innen Nissans voksende crossover-familie. Den vil bli produsert på ni ulike produksjonsanlegg over hele verden for et stort utvalg markeder. Globalt sett var forgjengeren et av selskapets bestselgere, og den nye versjonen forventes å være et vesentlig bidrag til Nissan Power 88 - selskapets forretningsplan for regnskapsårene 2011-2016.

 

I Norge lanseres nye X-Trail i august og prisene starter på 312.900,- (inkl. 8.900, -i leveringsomkostninger)

 

###

Om Nissan Europe 2014 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 14 500 ansatte innenfor lokalt basert design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføringsoperasjoner. I fjor produserte Nissans produksjonsanlegg i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 635 000 biler inkludert mini-MPVer, prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 97% av kundene som sier de er meget tilfredse med bilen og 95% som sier de ønsker å anbefale bilen til venner. Nissan tilbyr nå 24 ulike og innovative produkter for salg i Europa og er posisjonert til å bli det viktigste japanske merket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorgehttp://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan