Ny rekord på to hjul med Nissan Juke nismo RS

30.06.2015

 

Stuntman Terry Grant slår egen tidligere rekord i kjøring på to hjul i en Nissan Juke nismo RS over en distanse på en engelsk mile. Dette ble gjenomført under Goodwood Festival of Speed i UK.

 

Terry Grant hadde seks forsøk til rådighet på den berømte Goodwood-banen, men allerede i første forsøk lykkes han med å slå sin egen rekord som ble satt for fire år siden (red.: 2 minutter og 55 sekunder). Tiden for den nye rekorden ble 2 minutter og 10 sekunder.

 

Stuntman Terry Grant sier: "Jeg var overrasket over hvor mye hurtigere Juke nismo RS var. Å redusere tiden med hele 45 sekunder av tiden er ganske utrolig, spesielt siden det var mitt første forsøk. Det var en fantastisk opplevelse, og helt klart er oppfordring for meg til å prøve å slå rekorden igjen senere".

 

Juke nismo RS er siste sportsutgave av Nissans populære crossover. Rekordforsøket på to hjul var et av flere Nissan aktiviteter på den populære Goodwood Festival of Speed. Nissan hadde også blant annet verdenspremiere på superbilen Juke R 2.0 konseptbil - som er efterfølgeren til Juke R.

 

Se rekordstuntet her: https://www.youtube.com/watch?v=pIsbj55rokA

 

###

 

Om Nissan i Europa 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller, inkludert Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 96% av kundene som sier de anbefaler bilen vidre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

 

Publisert av Nissan