9.10.2017 – Den nye Nissan LEAF ble belønnet med førstepremien under CES® (Consumer Electronics Show) årlige «CES Unveiled»-seremoni i dag med den offisielle kunngjøringen av Consumer Technology Association (CTA)-listen med «Best of Innovation»-vinnerne for 2018.

 

Dette er den første store internasjonale prisen til den nye Nissan LEAF, og Nissan håper at dette bare er starten.

 

Som en bekreftelse på Nissan ledende rolle innen innovasjon, vant den helelektriske Nissan LEAF med ProPILOT og e-Pedal i kategorien «Vehicle Intelligence and Self-Driving Technology» og ble hedret i kategorien «Tech for a Better World».

 

Hvert år kunngjør CTA-juryen sine CES «Best of Innovation»-vinnere som en oppladning til CES-messen som avholdes i Las Vegas i januar.  Etterfulgt av disse utmerkelsene i New York City under «CES Unveiled» foran en lang rekke teknologieksperter fra hele verden, vil Nissan og CTA ha en spesialutstilling av den nye Nissan LEAF under CES 2018.

 

«Det er en stor ære å kunne motta en pris for den nye Nissan LEAF allerede nå fra en jury som er assosiert med prestisjefylte CES», sier Daniele Schillaci, Executive Vice President, Nissan Motor Company, Ltd., Global Marketing and Sales, Zero Emission Vehicle and Battery business, Management Committee Japan/A&O Region.

 

«CTA-juryen søker etter produkter og teknologier som både er til nytte for mennesker og planeten vår. På samme måte representerer Nissan LEAF, selve Nissan Intelligent Mobility-ikonet, mye mer en bare en bil.»

 

Den nye Nissan LEAF med ProPILOT og e-Pedal er en spennende pakke med nyttige innovasjoner og teknologier som nå gjøres tilgjengelig for flere mennesker over hele verden enn noen annen elbil før dem. Gjennom innovasjon og tilgjengelighet bidrar Nissan til å gjøre verden til et bedre sted å leve. Andre funksjoner som integrering av «Bil-til-hjem» og «Kjøretøy-til-strømnett» (på utvalgte markeder) gjør eierne mer energibevisste.

 

Den nye Nissan LEAF er allerede tilgjengelig for førsalg i Norge. Den er klar i Japan og vil ankomme Nissan-forhandlere i USA, Canada og resten av Vest-Europa i løpet av de neste to-tre månedene.

 

Nissan Intelligent Mobility er selskapets tilnærming til hvordan biler kjøres, drives og integreres i samfunnet.

Publisert av Nissan