Pulsar med ny og sportslig DIG-T 190 hk motor

23.03.2015

  • Turboladet motor med 190 hk (140 kW) som kombinerer høy ytelse med god drivstofføkonomi og utslipp 
  • Maks. dreiemoment på 240 Nm og god fleksibilitet ved lave motorhastigheter 
  • Alle 1,6 DIG-T modellene har unik styling  
  • Unike alufelger og spesialdesignet interiør  

Nissan kommer med en sportslig utgave av sin nye Pulsar-modell med et tredje motoralternativ - en 1,6 liter DIG-T-motor med 190 hk.

 

Denne Pulsar-utgaven er snart tilgjengelig og utvider dagens modellutvalget som består av 1,2 liter bensinmotor og 1,5 liter dieselmotor. Den har også en rekke designoppgraderinger som gjenspeiler det bilens større fokus på sportslighet.

 

Ved bruk av samme designmessige og tekniske tilnærming som har gjort Nissan ledende i crossover-markedet, fremheves modellen med DIG-T 190 hk gjennom merkets lidenskap for avansert teknologi og original design som forbedrer kjøreopplevelsen.

 

1,6 liter DIG-T motoren er en av de mest avanserte i segmentet med et maksimalt dreiemoment på 240 Nm ved 1 600 o/min og 190 hk ved 5 600 o/min. Den har meget god fleksibilitet ved lave motorhastigheter og utkonkurrerer andre 6-trinns girkasser.

 

Samtidig som 1,6 DIG-T motoren har kraft nok til å konkurrere med større motorer kan drivstofforbruket og utslippene sammenlignes med mindre. Å skape «mer med mindre» har vært en av Nissans prioriteter i mange år, og Pulsar DIG-T 190 hk er et godt eksempel på dette. Modellen har et forbruk på 5,7 l/100 km** og CO2-utslipp fra kun 134 g/km.** Motoren tilfredsstiller Euro6-kravene og har flere tekniske nyvinninger, inkludert lavfriksjonsteknologi og avkjølt resirkulering av eksosgass.

 

Men det er ikke bare ytelsen som skiller Pulsar DIG-T 190 fra mengden. Nissan har utviklet en pakke med stylingelementer som er utformet for å utfylle nykommerens sportslige egenskaper. Den leveres med Acenta R og Tekna R utstyrsnivåer og er tilgjengelig med en rekke oppgraderte elementer som standard. Dette inkluderer skreddersydde alufelger, 17" som standard på Acenta R og 18" for Tekna R, med diamantslipte alufelger i sort og sølv, samt en unik og mer sporty frontlysdesign med sort dekorlist som gir større kontrast til den forkrommede projektoren. En forkrommet eksoshale er standard og gir enda mer sportslig utseende.

 

Modellene med 1,6 DIG-T motor inkluderer også en unik dekorlist på dashbordet samt karakteristisk hvit søm på rattet og i skinnsetene (kun Tekna R-modeller) som en del av interiørdesignpakken.

 

Nissan Pulsar DIG-T 190 vil være tilgjengelig på de europeiske markedene fra april 2015 med priser fra 316 000 (i tillegg kommer lokale leveringsomkostninger).

 

 

###

 

Om Nissan i Europa 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 17.600 ansatte innenfor lokale operasjoner innen områdene design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføring. Sist finansår leverte Nissans bilfabrikker i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 675.000 biler inkludert prisvinnende crossovere, SUVer, småbiler, nyttekjøretøyer og elektriske bilmodeller, inkludert Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 96% av kundene som sier de anbefaler bilen vidre til venner og familie. Nissan tilbyr nå en sterk produktpalett med 23 ulike og innovative modeller for salg i Europa under merkevarene Nissan og Datsun.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorge, http://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan