Nissan lanserer en helt ny C-segment modell

 

  • Innovativ ny familebil skal hete Pulsar
  • Nissan kommer tilbake til kjernen av C-segmentet og bygger videre på suksessen med Qashqai
  • I salg i Europa fra høsten 2014

 

Nissan skal tilbake til C-segmentet med en helt ny modell som vil få navnet Pulsar. Modellen, som vil ha digital avdukning tirsdag 20. mai 2014, er en romslig fem-dørs kombikupé som er designet for å møte de spesifikke forventningene fra europeiske bilkjøpere. Den skal bygges på Nissans fabrikk i Barcelona, Spania.

 

Pulsar vil re-etablere Nissans sterke link til C-segmentet - det nest største segmentet i det europeiske bilmarkedet. Nye Pulsar er designet med fokus på høy kvalitet og innovasjon, noe som kjennetegner Nissans modeller, og vil komme i salg i løpet av høsten 2014.

 

Navnet Pulsar har en rik historie i Nissans produktlinje, og dukket først opp i 1978. Navnet har vært i utstrakt bruk for modeller i asiatiske og australasiatiske markeder i løpet av de siste fire tiårene og ble også brukt i Europa på tidlig 90-tall for N14 modellen. 

 

Mer informasjon og bilder av nye Nissan Pulsar vil være tilgjengelig etter den offisielle avdukningen 20. mai, på www.nissan.eu/awesome.

 

###

Om Nissan Europe 2014 

Nissan har en av de mest omfattende aktivitetene i Europa av noen av de oversjøiske bilprodusentene og har mer enn 14 500 ansatte innenfor lokalt basert design, forskning og utvikling, produksjon, logistikk og salgs- og markedsføringsoperasjoner. I fjor produserte Nissans produksjonsanlegg i Storbritannia, Spania og Russland mer enn 635 000 biler inkludert mini-MPVer, prisvinnende crossovere, SUVer, nyttekjøretøyer og Nissan LEAF, verdens mest solgte elbil med 97% av kundene som sier de er meget tilfredse med bilen og 95% som sier de ønsker å anbefale bilen til venner. Nissan tilbyr nå 24 ulike og innovative produkter for salg i Europa og er posisjonert til å bli det viktigste japanske merket i Europa.

 

Nissan Nordic Europe Ltd. er Nissans import- og markedsorganisasjon for Finland, Sverige, Norge, Danmark, Estland, Latvia og Litauen. Selskapet har omkring 181 ansatte og har sitt hovedkontor i Finland. http://www.nissan.no/

 

Følg oss på: www.facebook.com/NissanNorgehttp://www.twitter.com/Nissan

Publisert av Nissan