25.10.2017 – Nissan Motor Co., Ltd. viser frem en rekke spennende konseptbiler og produksjonsbiler under årets bilutstilling i Tokyo for å gi kunder et glimt av selskapets nyeste og mest fremtidsrettede innovasjoner. 

 

Blant totalt 13 biler viser Nissan frem konseptbilen Nissan LEAF NISMO under bilutstillingen. 

 

NISMO-versjonen av den helt nye LEAF er utstyrt med et nytt og mer sportslig interiør utviklet av NISMO – Nissans motorsportavdeling. Bruken av NISMO-racingteknologi har gitt bilen bedre aerodynamikk og mindre løft uten økt luftmotstand. Det svarte interiøret er utstyrt med en rekke røde detaljer, som er den gjenkjennende NISMO-signaturen, for å skape en high-performance-følelse. 

 

Konseptbilen LEAF NISMO byr på en spennende kjøreopplevelse takket være et sportslig hjuloppheng, high-performance-dekk og skreddersydde datasystemer som sørger for umiddelbar akselerasjon i alle hastigheter. Konseptbilen LEAF NISMO kombinerer miljøvennligheten til en elbil med spennende kjøreopplevelser som alltid har vært varemerket til NISMO.

 

Den helt nye Nissan LEAF ble lansert i september og leveres med den innovative Nissan ProPILOT – autonom kjøreteknologi for bruk på motorveier med ett kjørefelt. Dette inkluderer også ProPILOT Park, den første teknologien i en japanskprodusert bil som hjelper førere å parkere automatisk ved å styre gasspedal, bremser, ratt, girskift og parkeringsbrems. e-Pedal er en annen innovativ funksjon på den nye LEAF som lar førere starte, akselerere, bremse ned, stanse og holde bilen stille i bakker ved hjelp av gasspedalen. 

 

Den 45. bilutstillingen i Tokyo er åpen for publikum fra 27. oktober til 5. november. Pressedagene er 25.-26. oktober. Nissan-standen i østre hall 5 vil være utformet som en spiral som symboliserer selskapets tidligere, nåværende og fremtidige forpliktelse til å skape spennende produkter. Standen vil vise verdiene Nissan streber etter å tilby, inkludert selskapets nyeste elbiler. En simulator lar besøkende oppleve fremtidens Nissan Intelligent Mobility. 

 

Nedenfor ser du en oversikt over noen av de viktigste utstillingsmodellene: 

 

Konseptbilen LEAF NISMO: Den elektriske flaggskipmodellen fra Nissan møter NISMO

 

Publisert av Nissan