• For første gang kommer Nissan Interstar med elektrisk motor – Interstar-e - i tillegg til en ny og moderne dieselmotor med ni-trinns automatgir
  • Interstar-e har kommer med to batterivarianter, deriblant en 87 kWt med rekkevidde opp mot 460 km (WLTP)
  • Interstar leveres også med et batteri på 40 KWt tilpasset korte distanser
  • Nissan Interstar har 2500 kg hengervekt og kommer i en rekke karosserivarianter

 

Hvalstad

Den perfekte partner for en hverdagshelt

Nye Interstar er den første store varebilen fra Nissan som leveres med elmotor. Den er større enn sin forgjenger, er mer moderne i tråd med Nissans nye designspråk, samtidig som den har god komfort og stor lasteevne, samt flere praktiske løsninger.

Interstar har Nissans standard garanti på varebiler som er 5 år eller 160.000 km for dieselvarianten, og 8 år eller 160.000 km batterigaranti elbilsvarianten for den elektriske varianten, Interstar-e.

Neste genersjon Interstar leveres i en rekke karosserivarianter, herunder planbil,  lastebil med tipp, med varekasse og som lukket varebil. Uansett om behovet er god hengervekt, kjøring over lange distanser, mulighet for flere passasjerer eller tung last, er det noe nye Nissan Insterstar kan imøtekomme.

Bedre arbeidsmiljø

Den nye Interstar-e, er den første store elektriske varebilen fra Nissan. Den leveres med to forskjellige batterivarianter. Det største batteriet er på 87 KWt og har en rekkevidde på intill 460 km (WLTP) og opp til 130 KW ladehastighet. Det betyr at den kan lade opp til 252 km på 30 minutters ladetid. Nye Interstar-e kan også leveres med et 40 KWt batteri.

Både diesel- og elbilvarianten er klasseledende mht aerodinamikk med en 20% reduksjon av bilens luftmostandsverdi (CW verdi).  Nye Interstar har 4 cm bredere sidedører, samt 10 cm lengre lasterom. Lasteevnen er på 1,6 tonn for Interstar-e, og opp til 2 tonn på dieselversjonen. Begge utgaver kan trekke opp til 2 500 kg. Interiøret er også oppgradert med blant annet varme i setene, oppvarmet frontrute, samt solid og nytt setetrekk. Nye Nissan Interstar har også forbedret svingradiusen med 1,5 meter i forhold til tidligere utgave.

Sikkerhet i fokus

Som med Nissans øvrige modellprogram er sikkerhet i fokus på nye Interstar. Som standard leveres den med en lang rekke sikkerhetsutstyr, deiblant: Nødbrems foran, sensor for ”registrering av trøtt fører”, dekktrykksovervåking, samt at den også har såkalt Trailer Sway Assist som er en assistent for å hindre at hengeren slenger dersom man kjører med det.

Vår helt nye ”1 box” bremsesystem sikrer at bremsekraften alltid er optimal uansett hvor tungt bilen er lastet. Reaksjonstiden ved nødbremsing er halvert i forhold til tidligere generasjon Interstar.

Nærmere informasjon om priser, levering osv kommer vi tilbake til noe senere.

Se denne lenken for flere bilder av helt nye Nissan Insterstar:

Sjekk også YouTube lenken for en video i relasjon til lanseringen av Interstar:

https://www.youtube.com/watch?v=6INyhPBuQmM

Om Nissan AMIEO (Africa, Middle East, India, Europe & Oceania)
Nissan jobber mot å klare bærekraftsmål og ønsker å bidra til en renere & tryggere verden.

Bærekraft er kjernen i Nissans langsiktige visjon, Ambition 2030. Som svar på kritiske miljø-, samfunns- og kundebehov, har denne strategien som mål å levere elektrifiserte modeller og teknologisk innovasjon i viktige markeder globalt. Ambition 2030 støtter Nissans mål som er å være karbonnøytral gjennom hele livssyklusen til produktene og produksjon innen 2050. Nissan AMIEO-regionen, med EV36Zero i sentrum, er en sterk bidragsyter til å akselerere overgangen til en elektrifisert fremtid.

For mer informasjon om Nissan's produkter, ytelser and forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn og se alle våre seneste videoer på YouTube.

# # #

Kontakter 

Stian Thrane
Communications Manager, Nissan Nordic Europe, Norge.
E-post: sthrane@nissan-europe.com
Tlf: 9241 6110

Marina Maneas Bakkum
Communications Director, Nissan Nordic Europe, Norden.
E-post: mmaneasbakkum@nissan-europe.com
Tlf: 9002 134

Publisert av Nissan