Hvalstad – Som en forsmak på Japan Mobility Show i Tokyo senere denne måneden avslører Nissan en serie av spennende helektriske konseptmodeller. Den første er Nissan Hyper Urban som vises for første gang digitalt i dag.

De andre konspetmodellene vil bli vist digitalt en om gangen den 10., 17. og 19. oktober - som en forsmak til utstillingen som åpner den 25. oktober. Hver konseptmodell vil ha en særegen karakter og har individuelle funksjoner- som tilfører ekstra verdi til forskellige levemåter og bruksbehov. Dette er alle helelektriske modeller, i tråd med Nissans sterke elektrikrifiseringsstratgi som vil gi kundene mulighet til å unngå unødvendig karbonavtrykk på vår planet, uten å gå på kompromiss med stil eller det morsomme ved å kjøre bil.

Nissans visjon for Japan Mobility Show (JMS) understøtter vårt mål om å  berike menneskers liv og revolusjonere elbilutvalget med spennende produkter og teknologier.

De følgende konseptbiler som avsløres frem mot JMS vil bli vist her: https://www.nissan.co.jp/JMS/2023/EN/

Nissan Hyper Urban: understøtter en renere verden

Nissan Hyper Urban henvender seg til målgrupper med sofistikert smak og med fokus på bærekraft. Hyber Urban vil være fult integrert i et elbil-økosystem med V2H (bil-til-hjem) funksjoner som kan levere energi til hjemmet med mulighet for energibesparelse for kunden. Og som følge av V2G (bil-til-elnett) mulighet kan kundene bidra til å levere overskuddsstrøm til elnettet, støtte elforsyningen og samtidig spare penger. Det intelligente styringssystemet for lading har AI funksjoner som automatisk kan lade bilen og / eller sende energi til elektrisitetsselskapet og dermed skape en effektiv balanse i energiflyten.

Konseptbilen understøtter også bærekraft i forhold til levetid som igjen betyr mye for mennesker som har sterkere forkus på holdbarhet – en viktig faktor mht miljø. Hardware oppdateringer og løpende softwareoppdatering sikrer et fornyende eierskab over tid. For eksempel kan interiøret skiftes ut med et nytt instrumentpanel med de siste oppdateringer innen teknologi og trender.

Bilen representerer fremtidens design og teknologi innenfor Nissans helelektriske modellprogram. Det lime-fargede karrosseriet skifter uttrykk avhengig av vinkler og lys. Både frem- og bakdørene er sakseformet noe som igjen gir bedre plass, mens den sporty silhuetten gir god aerodynamikk og optimerer effektiviteten. Brede dekk gir en ekstra sporty look.

Interiøret er designet for å passe spesielt godt inn i bymiljøet. Instrumentpanel og sskjerm kan tilpasses individuelt. Forsetene kan legges helt ned til baksetet for enda bedre avslapning / muligheter for å sove, eller setene kan tilpasses ditt evt behov for å jobbe fra bilen.

 

# # #

Ønskes ytterligere informasjon, vennligst ta kontakt:
Stian Thrane, Kommunikasjonssjef, Nissan Nordic Norge  
Mobil: +47 924 16 110
sthrane@nissan-europe.com

Marina Maneas Bakkum, Kommunikasjonsdirektør, Nissan Nordic Europe
Mobil: +47 900 21 343
mmaneasbakkum@nissan-europe.com

Nissan AMIEO (Afrika, Midt-Østen, India, Europe & Oceania)
Nissan sikter på å bli et bærekraftig selskap, med et driv mot en renere, tryggere og mer inklusiv verden.
Bærekraft er kjernen til Nissan's langtidsvisjon; Ambition 2030. Som et svar på de kritiske miljø-, samfunns- og kundebehov, er vår strategi å levere elektrifiserte modeller og teknologisk innovasjon i nøkkelmarkeder globalt, og styrke mobilitet. Ambition 2030 støtter Nissan's mål, som er å bli karbon nøytral på tvers av livssyklusene til produktene og operasjonene innen 2050. Nissan AMIEO regionen, med EV36Zero i kjernen, er klargjort for å akselerere skiftet til en elektrifisert fremtid.

For mer informasjon om Nissan's produkter, ytelser and forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagramX og LinkedIn og se alle våre seneste videoer på YouTube.

Publisert av Nissan