Fra og med 1. juli introduserer vi en kampanjepris på Nissan Leaf. Leaf 39 kWh Visia starter på 199 900 kr, ned 29 600 kr. Den mest solgte utstyrsmodellen, N-Connecta, koster nå 249 900 kr. Nissan Leaf e+ Acenta (59 kWt) med inntil 385 km rekkevidde, vil starte på 309 900 kr. 3 års service er inkludert i alle prisene, og kampanjen varer til og med 30. september.

Hvalstad – Nissan Leaf er fortsatt Norges mest solgte elbilmodell gjennom tidene. Den ble kåret til årets bil i Europa i 2011, samme år som den ble lansert i Norge. Leaf kom med nytt design i 2018. I skrivende stund ruller det over 77 500 Nissan Leaf på norske veier.

Nissan Leaf 39 kWh Visia starter nå på 199 900 kr, det en prisnedsettelese på 29 600 kr. De fleste kunder velger noe mer utstyr og går for N-Connecta eller Tekna. Utstyrsmodellen N-Connecta er satt ned med 21 900 kr til 249 900 kr. Nissan Leaf e+ 59 kWh, men rekkevidde inntil 385 m, starter nå på 309 900 kr, en prisreduksjon på 16 800,- Kampanjen varer frem til 30.september.

Vi ønsker å gi kunden et trygt og godt bilhold, og tre års service er inkludert i alle prisene. Inkludert er også 5 års europeisk veihjelp som er standard hos Nissan. Ved et havari eller en ulykke vil Nissan Veihjelp hjelpe deg og få deg og din bil på veien igjen så raskt som mulig. Dette er tilgjengelig 24 timer i døgnet 7 dager i uken.

« Vi håper og tror at våre nye og svært konkurransedyktige priser vil slå godt an i markedet», sier Anders Mamen-Lund, Country Manager i Nissan Nordic Europe, Norge.»
Leveringssituasjonen er forbedret og de fleste utstyrsmodeller finnes tilgjengelig for rask levering gjennom sommeren. Skal man skreddersy en bestilling fra fabrikk, må man imidlertid beregne noe leveringstid. Vi anbefaler kunder å kontakte sin nærmerste forhandler for mer informasjon.

 

# # #

Om Nissan AMIEO (Afrika, Midt-Østen, India, Europe & Oceania)
Nissan sikter på å bli et bærekraftig selskap, med et driv mot en renere, tryggere og mer inklusiv verden.

Bærekraft er kjernen til Nissan's langtidsvisjon; Ambition 2030. Som et svar på de kritiske miljø-, samfunns- og kundebehov, tar vår strategi ut på å levere elektrifiserte modeller og teknologisk innovasjon i nøkkelmarkeder globalt, og styrke mobilitet og mer. Ambition 2030 støtter Nissan's mål, som er å bli karbon nøytral på tvers av livssyklusene til produktene og operasjonene innen 2050. Nissan AMIEO regionen, med EV36Zero i kjernen, er klargjort for å akselerere skiftet til en elektrifisert fremtid.

For mer informasjon om Nissan's produkter, ytelser and forpliktelse til bærekraftig mobilitet, besøk nissan-global.com. Du kan også følge oss på FacebookInstagramTwitter og LinkedIn og se alle våre seneste videoer på YouTube.

Kontakt
Stian Thrane
Kommunikasjonssjef, Nissan Nordic Europe – Norge
E-post: sthrane@nissan-europe.com

Marina Maneas Bakkum
Kommunikasjonsdirektør, Nissan Nordic Europe (Norden & Baltikum)
E-post: mmaneasbakkum@nissan-europe.com

Publisert av Nissan